Når det kommer til medicinering af kæledyr, er det afgørende at finde den rette dosering. Fejldosering af lægemidler kan lede til flere alvorlige bivirkninger som kan lede til død. Det er derfor kæledyrsejere ikke eksperimenterer med dyremedicin men hellere vil besøge en veterinær. Det har vist sig at de fleste hunde lider af uro og ledsmerter. Det kan være pga. deres livsstil eller medfødte problemer.

Fornyeligt har forskning vist at CBD-olie er meget effektivt på kæledyr, og specielt hunde. Den hjælper med produktionen af hormoner som heldigvis hjælper med at lindre smerte og andre symptomer som har forstyrret dem. Det bedste ved CBD-olie er at den ikke har psykoaktive effekter, hvilket indebærer at din hund ikke skal håndtere bivirkninger.

Der findes mange personer som overvejer at give sin hund CBD-olie for at opretholde hundens helbred. Dog ved de ikke hvor meget CBD-olie de skal bruge. Her har vi en komplet information om dosering af CBD-olie og brugsområderne som du bør kende til.

Hvorfor bruge CBD-olie til hunde?

Et normalt spørgsmål som mange mennesker stiller er hvorfor de skal give CBD-olie til sine kæledyr. De tænker at CBD-olie kun er til mennesker og at det er farligt for dyr. Dog bør du vide at der findes mange fysiske og mentale fordele med CBD-olie som dit kæledyr kan bruge. Her er nogle af fordelene.

Kvalme og fordøjelsesproblemer

Et normalt problem som de fleste små hvalpe har er kvalme og fordøjelsesproblemer. Det har vist sig at når du vil ændre din hvalps kost fra mælk til normal mad, så vil hundens fordøjelsessystem, de første dage, ikke være klar til at acceptere ændringen af kosten. Det er derfor din hvalp vil være underlig og sløv. Med CBD-olie kan du kontrollere dit dyrs sygdom. Den hjælper kroppen med at acceptere den nye mad.

Muskelsmerte

Da hvalpens fysiske aktivitet vil øges, kan den få smerte i muskler og led. Det kan være pga. slitage i muskler og sener. Dog er en hurtig bedring vigtig så din hvalp får et sundt liv. Når du begynder at give din hvalp CBD-olie inden sovetid, vil du mærke at hundens smerte lindres og at din hvalp får en god nattesøvn hvorpå smerten og muskelskader helbredes.

Systembalance

Ubalance i systemet er et normalt besvær som hvalpe ofte får. Det kan skyldes kostplan eller at hunden ikke får nok fysisk aktivitet. Det er grunden til at hundens stofskifte påvirkes på grund af at den ofte har sundhedsproblemer. Med hjælp af CBD-olie kan disse problemer løses. Du vil mærke at din hund kan kontrollere sin kost og forbliver aktiv. Din hvalps systembalance er meget vigtig for et langt og sundt liv.

Stressreducering

Stress er ikke bare et problem mennesker har. Selv kæledyr bliver let stresset. Hvis du ikke kommer hjem i tide bliver din hvalp stresset, at ikke få mad i tide vil det lede til stress. Det er meget vigtigt at du kontrollerer stressniveauet på din hvalp da det er den eneste måde din hvalp kan få et sundere liv. CBD-olie hjælper med at opretholde frigørelsen af stresshormoner i hvalpens krop. Det hjælper med at kontrollere den stressede situationen og hjælpe din hvalp med at leve et dejligt sundt liv.

Dosering af CBD-olie til dit kæledyr

Inden du begynder at give din hund CBD-olie er det vigtigt at du ved hvilken dosis du skal give. Det er den eneste måde din hund skal kunne få alle fordelene som produktet har at tilbyde. Her har vi en anbefalet dosering af CBD-olie ifølge vægt og størrelse på hunden.

  • En lille hund med en vægt på 10 kilo skal have 4-6 dråber af vores 3% CBD-olie til kæledyr.
  • Middelstore hunde med en vægt på 10 til 25 kilo skal have 8-12 dråber dagligt af vores 3% CBD-olie til kæledyr.
  • Store hunde med en vægt på 25 kilo eller mere skal have cirka 15 dråber dagligt af vores 3% CBD-olie til kæledyr.

Hvordan du giver din hund CBD-olie

De fleste folk tror at de kan blande dråberne i hundens mad og at olien nemt transporteres ind i kroppen. Dog er dette ikke den rigtige fremgangsmåde med CBD-olie, da din hund ikke vil drage nytte af alle effekterne. Du bør vide at du skal give din hund dråberne direkte.

Vi ved alle at hunde ikke er glade for medicinering og at det er derfor de helst ikke tager CBD-olie direkte. I starten vil du formodentlig tvinge din hund til at tage dråberne da det er den eneste måde at indtage dem. Indenfor et par dage vil din hund vænne sig til olien og vil blive glad for den på grund af de lindrende faktorer som medfølger medicineringen.

Sørg for at du skaffer en CBD-olie af høj kvalitet til din hund. Du bør skaffe en CBD-olie som er ekstraheret med hjælp af den bedste teknik, så du får en ren kvalitetsolie. Der findes mange forhandlere som sælger CBD-olie af bedste kvalitet. Sørg for at du kontrollerer anmeldelser og bedømmelser af forhandleren, så du ved hvilken evner produkterne har. Når du er begyndt at give din hund CBD-olie, så sørg for at bibeholde doseringen indenfor de normale grænser for de bedste effekter.